Select Page

Egy vegyestüzelésű kazánnal rengeteget spórolhat a fűtésszámlán

Búcsú a sárga csekkektől

 Vegyestüzelésű kazánA mai gazdasági helyzetben azon spórolunk, amin csak tudunk. Ám ha a luxuscikkekről már lemondtunk, és egyéb kiadásainkat is racionalizáltuk, már nem marad más, mint a rezsi. Vízre, áramra és fűtésre viszont szükségünk van. Azonban, utóbbira létezik olyan megoldás, amely lényegesen olcsóbb a gázfűtésnél, csupán egyszeri kiadást igényel, a befektetés hamar megtérül, és még a sárga csekkektől is elbúcsúzhat.

Önellátó otthon

Ha szívesen leválna a közművekről, hogy a gázáremelés vagy a karbantartási munkálatok miatti szolgáltatáskimaradás ne érintse, érdemes önellátóvá tennie otthonát. Egy vegyestüzelésű kazán vagy vízteres kandalló segítségével úgy gondoskodhat a kellemes melegről otthonában, hogy fűtésszámlát nem kell többé fizetnie. Csupán a tüzelőanyagról kell gondoskodnia, azonban annak költségei össze sem hasonlíthatók a gázfűtésével.

Számtalan típus közül választhat

A különböző típusú kazánok – vegyestüzelésű, bálás kazán, pellet kazán – és vízteres kandallók között biztosan megtalálja az önnek leginkább megfelelőt.

Érdemes átgondolnia, milyen típusú épületet – családi házat, üzemcsarnokot, mezőgazdasági épületet stb. – szeretne fűteni, illetve milyen tüzelőanyag tárolásához rendelkezik megfelelő feltételekkel.

Ha nem tudja, pontosan milyen kazánt vagy kandallót szeretne, böngéssze végig Kazánok oldalunkat, ahol számos hasznos információt kap a választáshoz; vagy vegye fel velünk a kapcsolatot Kapcsolat oldalunkon található elérhetőségeink egyikén, és szívesen segítünk!

Vegyestüzelésű kazán gyártás

További képek a Referenciák oldalunkon!

Akár 70 százalékot is megtakaríthat a fűtésszámlán

A vegyestüzelésű kazán egyik legnagyobb előnye, hogy használatával kevés pénzből fedezni tudjuk fűtési szükségleteinket –  akár jelenlegi fűtési költségünk
60-70 százalékát is megtakaríthatjuk. A vegyestüzelésű kazán üzemeltetéséhez szükséges fűtőanyagok könnyedén és olcsón hozzáférhetők, nem kell áremelésektől tartanunk. A kazánban elégethetjük akár a konyhai vagy mezőgazdasági hulladékot is, így kevesebb anyag megy kárba, megoldódik a hulladéktárolás, és az újrahasznosítással környezetünket is védjük.

Megbízhatóan működő kazánok

Cégünk hosszú idő óta foglalkozik többek közt vegyestüzelésű, pellet és bálás kazánok gyártásával és üzembe helyezésével. Úgy gondoljuk, egy tisztességes, tapasztalattal és valódi szakértelemmel rendelkező szakembergárda büszke a munkájára, és bátran meg is osztja eddig elért eredményeit, megvalósított ötleteit leendő megrendelőivel.

Mielőtt egy adott cég mellett döntene, mindenképp érdemes meggyőződnie róla, hogy jól választ, és nem dobja ki a pénzét az ablakon. Cégünk a szakembergárda kiválasztásánál mindig figyelt arra, hogy valóban csak a megfelelő végzettséggel és gyakorlattal rendelkező szakembereket válogasson össze, hiszen tudjuk, hogy egy megbízhatatlan csapattal saját hitelünket rontanánk, ezzel pedig a mai gazdasági helyzetben a cég halálos ítéletét írnánk alá. Mi garantáljuk, hogy az általunk készített és beszerelt kazánok hosszú évekig megbízhatóan működnek majd otthonában. Ha szeretne megbizonyosodni munkánk színvonaláról, tekintse meg eddigi munkáinkat Referenciák oldalunkon! Ha úgy dönt, minket választ a munkára, keressen meg minket Kapcsolat oldalunkon található elérhetőségeink bármelyikén, és kérjen ingyenes árajánlatot!

Kazán gyártás

Kazán, kazángyártás , vegyes tüzelésű kazán, bálaégető kazán, bálás kazán, pellet kazán, fatüzelésű kazán,
szilárd tüzelésű kazán, nagy tűzterű kazán, kazán gyártás Hódmezővásárhely, kazánkovács